اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است

احتمال تعطیلی مترو تهران به دلیل شیوع کروناویروس

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه از تعطیلی مترو به دلیل شیوع بیماری کرونا استقبال می‌کنیم، گفت: حذف و یا گسترش طرح ترافیک به صلاح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که مترو شیراز و اصفهان به دلیل شیوع بیماری کرونا تعطیل شده است و آیا شهرداری تهران برنامه‌ای مشابه دارد؟ اظهار داشت: فعلاً شهرداری تهران برنامه‌ای برای تعطیلی مترو ندارد مگر اینکه ستاد مقابله با کرونا این موضوع را به ما ابلاغ کند.

 

وی با اشاره به اینکه البته شهرداری هم از تعطیلی مترو تهران استقبال می‌کند، افزود: اماکن عمومی و حمل و نقل عمومی از جمله مکان‌هایی است که انتقال ویروس کرونا در آن بیشتر است و هر چند در حال حاضر تعداد مسافران مترو به یک سوم حالت عادی رسیده، ولی باز هم ممکن است مترو عاملی برای انتقال ویروس باشد.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا طرح ترافیک به دلیل شیوع ویروس کرونا حذف می‌شود یا خیر، گفت: حذف طرح را صلاح نمی‌دانیم چرا که اگر طرح را برداریم استقبال برای استفاده از خودرو‌های شخصی بیشتر می‌شود.

 

حجت خاطرنشان کرد: برخی معتقد هستند که وسعت اجرای طرح ترافیک را باید بیشتر کنیم و در تمام نقاط تهران اجرا شود تا شهروندان نتوانند با خودروی شخصی تردد کنند، ولی ما معتقدیم اجرای طرح در شرایط کنونی کفایت می‌کند و نیازی به تغییر آن نیست.

 

وی تصریح کرد: حذف طرح ترافیک مردم را تشویق به آمدن در خیابان‌ها می‌کند و افزایش ساعات طرح هم سبب ترغیب مردم جهت استفاده از تاکسی، اسنپ و مترو خواهد کرد؛ لذا به نظرم تغییر آن به صلاح نیست./ فارس

ارسال نظر